Loading...
tjanster 2017-03-20T20:23:33+00:00

Behöver ditt företag en ny hemsida? Vi bygger den gärna till dig.

Macuten är en kreativ webbyrå i Örnsköldsvik & Stockholm som med ett personligt engagemang producerar professionella hemsidor. Vi har lång erfarenhet av webbdesign och webbproduktion. Vi levererar kvalitet med expertis och erfarenhet.

Din webb har ett syfte

Vi på Macuten lever och andas webb och älskar tekniska utmaningar. Vi hjälper dig ta fram en ny hemsida och om du behöver hjälp med att driva den du redan har idag finns vi där för dig också. Vi tänker på dig och vårt fokus är att få dig att lyckas med dina satsningar och komma längre tack vare en bra webblösning med oss i ryggen. Vi jobbar i WordPress som är ett av dom populäraste och kraftfullaste CMS:et på marknaden. Med tusentals plugins kan vi anpassa din hemsida precis som du vill ha den. Vi skapar även hemsidor i vanlig traditionell html.

Vem uppdaterar din hemsida?

Tycker du att det är krångligt, tråkigt eller du helt enkelt inte har tid med din hemsida? Lugn vi tar hand om det åt dig . Ett enkelt och bekvämt sätt att låta din hemsida leva trots att du inte har kunskap eller intresse.

Vi uppdaterar din hemsida per timme eller enligt överenskommelse. Kontakta oss för prisoffert.

Kontakta oss för prisoffert